Μενού
Το καλάθι σας

Xiaomi Mi Smart Home Sensor Set Έξυπνοι Αισθητήρες

Το ασύρματο Mi Smart Sensor Set σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζεις, να ελέγχεις, να αυτοματοποιείς και να επιβλέπεις το σπίτι σου! Περιλαμβάνει δύο Motion Sensors, ένα Wireless Switch και ένα Sensor Hub, το οποίο αποτελεί και το «κέντρο ελέγχου» του συστήματος.

Οι συσκευές συνδέονται μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής Mi Home, την οποία την κάνεις εγκατάσταση σε οποιοδήποτε συμβατό iOS/Android smartphone ή tablet. Η χρήση τους και η σύνδεσή τους με την εφαρμογή δε θα σε δυσκολέψει (αφού σκοπός τους είναι να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη μέσα στο σπίτι), αναβαθμίζοντας τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του χώρου σου.


Ολοκληρωμένη Smart πρόταση

Το Mi Smart Sensor Set περιλαμβάνει: δύο ασύρματους αισθητήρες για πόρτες και παράθυρα, ένα προγραμματιζόμενο Wireless Switch για να χρησιμοποιείς με τις περιφερειακές συσκευές με ένα κλικ, καθώς και ένα Sensor Hub με σειρήνα και φωτεινή ένδειξη LED, το οποίο γεφυρώνει τις συσκευές και σε ειδοποιεί για την κατάσταση τους - εκπέμποντας ηχητικά και φωτεινά σήματα. Παράλληλα, υποστηρίζει και Google Assistant και Amazon Alexa για φωνητικές εντολές και hands-free εμπειρία.


Mi Control Hub

To Mi Control Hub είναι το κέντρο ελέγχου για το Mi Smart Home Sensor Set, μέσω του οποίου αλληλοσυνδέεται και αλληλεπιδρά ο καθένας ξεχωριστά διακόπτης και αισθητήρας.


Mi Motion Sensor

Κάνοντας χρήση του ανιχνευτή υπερύθρων, το Mi Motion Sensor ανιχνεύει την κίνηση ανθρώπων ή κατοικίδιων ζώων και ενεργοποιεί αυτόματα τον νυχτερινό φωτισμό κατά την επιστροφή στο σπίτι, απενεργοποιώντας τον όταν φεύγετε από αυτό..


Mi Window and Door Sensor

Το Mi Window and Door Sensor ανιχνεύει την κατάσταση των θυρών και των παραθύρων μέσω της απόστασης μεταξύ της μονάδας του αισθητήρα και του μαγνήτη.


Mi Wireless Switch

Τέλος, το Mi Wireless Switch προσφέρει ευρεία γκάμα λειτουργιών, όπως κουμπί για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της λειτουργίας ήχου ειδοποίησης.

Home
Τύπος ΣυσκευήςMotion Sensor
ΧρώμαΛευκό
Εγγύηση
Διάρκεια Εγγύησης2 έτη

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με αποστολή μέσω ACS Courier.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που απουσιάζετε, η ACS θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά και θα κάνει άλλες δύο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες ημέρες, για να παραδώσουν το δέμα σε εσάς, αφήνοντας σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί της.

Μπορείτε πάντα να παραλάβετε στο κοντινότερο κατάστημα της ACS Courier.
Βρείτε το κοντινότερο υποκατάστημα πατώντας εδώ.

Κάντε αναζήτηση του δέματος σας πατώντας εδώ.


Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
1-3 εργάσιμες ημέρες εντός της Αθήνας.
1-3 εργάσιμες ημέρες στους Χερσαίους προορισμούς.
1-4 εργάσιμες ημέρες στους Νησιώτικους προορισμούς.
1-5 εργάσιμες ημέρες στις Δυσπρόσιτες περιοχές όπως χαρακτηρίζονται από την ACS Courier.


Χρόνος προετοιμασίας για αποστολή Προϊόντων
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε απόθεμα θεωρούνται διαθέσιμα για αποστολή.

Οι παραγγελίες που θα δεχόμαστε έως τις 10:00 π.μ. Δευτέρα - Παρασκευή, θα αποστέλλονται την ίδια μέρα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.


Έξοδα αποστολής 
Το κόστος είναι 3.00 Ευρώ για εξόφληση με ΚατάθεσηΠιστωτική/ΧρεωστικήPayPal, Viva Wallet ανεξαρτήτως της ποσότητας των Προϊόντων.

Επιπλέον 2.00 Ευρώ για αποστολή με Αντικαταβολή, ανεξαρτήτως της ποσότητας των Προϊόντων ή τον προορισμό.

Οι αποστολές ισχύουν Πανελλαδικά.