Μενού
Το καλάθι σας

Σύστημα Εξολόθρευσης Κουνουπιών Photocatalysis Suction Type

Μοντέλο φωτοκαταλυτικής τεχνολογίας παγίδων

Έχει αποδειχθεί με δοκιμές μαζικής μέτρησης από οικιακά ιδρύματα επιθεώρησης. Αντιδρά στο χαρακτηριστικό των κουνουπιών και του διοξειδίου του άνθρακα και της θερμοκρασίας του σώματος για να βρει τον στόχο. Το υπεριώδες φως που χρησιμοποιείται στην παγίδα κουνουπιών προσελκύει τα κουνούπια με μικροθερμία που παράγει σχεδόν υπεριώδεις ακτίνες που προσελκύουν έντομα και το διοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από φωτοκαταλύτες σκώρους, κουνούπια, μύγες και άλλα παράσιτα που συγκεντρώνονται στην παγίδα κουνουπιών με έναν ισχυρό ανεμιστήρα αναρρόφησης στο κλουβί της κύριας μονάδας.


Χημικά ελεύθερη και ασφαλής στη χρήση

Ως πηγή υπεριώδους ακτινοβολίας που προσελκύει την παγίδα κουνουπιών, φωτίζει σε μήκος κύματος (365-375 nm) σε απόσταση 22-45 μέτρων (Αναφορά Αποτελεσματική έκταση: 75 τετραγωνικά μέτρα), και ξεπερασμένο αποτελεσματικό εντομοκτόνο θανάτου. Σε αντίθεση με τις συσκευές παγίδευσης κουνουπιών που σκοτώνουν έντομα σε υψηλή τάση και εξατμίζοντας εντομοκτόνα, δεν υπάρχουν τοξίνες, καπνός, οσμές ή ακτινοβολία. Δεν απελευθερώνει δυσάρεστη μυρωδιά, επομένως είναι μια παγίδα κουνουπιών νέας γενιάς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε σπίτια με μικρά παιδιά και κατοικίδια.


USB Powered & Easy to Clean

Η μονάδα και το καλάθι μπορούν να διαχωριστούν εύκολα περιστρέφοντάς την και μπορεί εύκολα να αφαιρέσει τα νεκρά έντομα. Εύκολο στη χρήση και καθαρό. Δεδομένου ότι είναι τύπου USB, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε εξωτερικούς χώρους συνδέοντάς το σε υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή συσκευή με θύρα USB. Με βάρος μόνο 420 g, το μέγεθος είναι 18 x 13 εκ., αυτό το φορητό μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά ελαφρύ και συμπαγές στο σχεδιασμό, καθιστώντας το ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες, κάμπινγκ κ.α.

Όμορφη, ανθεκτική, υγιεινή, προηγμένη εμφάνιση, ομαλοί επιφανειακοί στόχοι μετά από υψηλής στιλπνότητας επεξεργασία του καλουπιού, ελαφρύ και ασφαλές. Λειτουργία χαμηλής τάσης, μόνο κατανάλωση ισχύος 5W. Ασφαλής οικονομία και εξοικονόμηση ενέργειας.


Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με αποστολή μέσω ACS Courier.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που απουσιάζετε, η ACS θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά και θα κάνει άλλες δύο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες ημέρες, για να παραδώσουν το δέμα σε εσάς, αφήνοντας σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί της.

Μπορείτε πάντα να παραλάβετε στο κοντινότερο κατάστημα της ACS Courier.
Βρείτε το κοντινότερο υποκατάστημα πατώντας εδώ.

Κάντε αναζήτηση του δέματος σας πατώντας εδώ.


Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
1-3 εργάσιμες ημέρες εντός της Αθήνας.
1-3 εργάσιμες ημέρες στους Χερσαίους προορισμούς.
1-4 εργάσιμες ημέρες στους Νησιώτικους προορισμούς.
1-5 εργάσιμες ημέρες στις Δυσπρόσιτες περιοχές όπως χαρακτηρίζονται από την ACS Courier.


Χρόνος προετοιμασίας για αποστολή Προϊόντων
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε απόθεμα θεωρούνται διαθέσιμα για αποστολή.

Οι παραγγελίες που θα δεχόμαστε έως τις 10:00 π.μ. Δευτέρα - Παρασκευή, θα αποστέλλονται την ίδια μέρα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.


Έξοδα αποστολής 
Το κόστος είναι 3.00 Ευρώ για εξόφληση με ΚατάθεσηΠιστωτική/ΧρεωστικήPayPal, Viva Wallet ανεξαρτήτως της ποσότητας των Προϊόντων.

Επιπλέον 2.00 Ευρώ για αποστολή με Αντικαταβολή, ανεξαρτήτως της ποσότητας των Προϊόντων ή τον προορισμό.

Οι αποστολές ισχύουν Πανελλαδικά.