Μενού
Το καλάθι σας

Επιτραπέζια

Επιτραπέζια

Επιτραπέζια

Κατασκευαστής: Litu Κωδικός: 89100
Puzzle της εταιρίας Litu, που συνθέτει τρισδιάστατες κατασκευές. Η ενασχόληση με το puzzle αποτελεί, αναμφισβήτητα, τον πιο δημιουργικό τρόπο ψυχαγωγίας, καθώς έχει αποδειχθεί πως η επίδρασή του είναι ιδιαίτερα ευεργετική στην αναπτυξιακή εξέλιξη του εγκεφάλου, μιας και ενεργοποιεί ταυτόχρονα πολλά ..
8,90€
CubicFun 3D Puzzle Burj Khalifa 91 Κομμάτια CubicFun 3D Puzzle Burj Khalifa 91 Κομμάτια
Μη διαθέσιμο
Κατασκευαστής: CubicFun Κωδικός: 89101
Mοναδικό και πρωτότυπο τρισδιάστατο εκπαιδευτικό παζλ από την CubicFun. Ξαναδημιούργησε το Burj Khalifa, ένα από τα πιο δημοφιλή κτήρια του κόσμου, με τα 91 κομμάτια αυτού του εντυπωσιακού 3D puzzle.Συναρμολόγησε χωρίς κόλλα τα κομμάτια του παζλ τα οποία εφαρμόζουν τέλεια το ένα πάνω στο άλλο και το..
9,90€
Κατασκευαστής: CubicFun Κωδικός: 89102
Mοναδικό και πρωτότυπο τρισδιάστατο εκπαιδευτικό παζλ. Ξαναδημιούργησε το Empire State Building, ένα από τα πιο δημοφιλή κτήρια του κόσμου, με τα 55 κομμάτια αυτού του εντυπωσιακού 3D puzzle!Συναρμολόγησε χωρίς κόλλα τα κομμάτια του παζλ τα οποία εφαρμόζουν τέλεια το ένα πάνω στο άλλο και το αποτέλε..
9,90€
Κατασκευαστής: Abacus Κωδικός: 93458
Εξερευνήστε τον εκπληκτικό κόσμο των δεινοσαύρων σε εκπληκτική εικονική πραγματικότητα! Το σετ Dino Dig VR περιλαμβάνει βράχο εκσκαφής, σκαπτικά εργαλεία για ανασκαφή και συναρμολογούμενο σκελετό δεινοσαύρου T-rexΤα παιχνίδια STEM επαυξημένης πραγματικότητας αποτελούν το ιδανικό δώρο για τ..
39,90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)