Μενού
Το καλάθι σας

Sencor Ρομποτική Σκούπα SRV 4000GD

Σκούπα-ρομπότ SRV 4000GD της Sencor με αυτονομία 120min και κάδο 500ml, για να έχεις τα πιο καθαρά πατώματα, χωρίς να κουράζεσαι! Περιλαμβάνει 4 προγράμματα για να καλύπτει κάθε σημείο και ειδικούς αισθητήρες για την αποφυγή πτώσεων ή εμποδίων και λειτουργία σφουγγαρίσματος, για να απολαμβάνεις ολοκληρωμένη καθαριότητα, χωρίς κόπο!

Sencor Σκούπα ρομπότ SRV 4000GD
Χρόνος Λειτουργίας
Έως 120min

Μία φόρτιση αρκεί, για να προσφέρει έως και 120 λεπτά αυτόνομης λειτουργίας.

Sencor Σκούπα ρομπότ SRV2230TI
Επίπεδο Θορύβου
<60db

Ο χαμηλής ισχύος θόρυβος δεν παρεμβαίνει στην ατμόσφαιρα ηρεμίας του χώρου σου.

Sencor Σκούπα ρομπότ SRV2230TI
Προγράμματα
4

Συνδυάζει 4 προγράμματα, καλύπτοντας με τη δράση της μία μεγάλη περιοχή.

Sencor Σκούπα ρομπότ SRV2230TI
Χωρητικότητα Δοχείου
500ml

Το δοχείο 500ml επιτρέπει στη σκούπα σου να συλλέγει τη σκόνη που παγιδεύει κατά το πέρασμα της από τα πατώματα.
Καλύπτει κάθε m2!

Χάρη στο συνδυασμό τεσσάρων προγραμμάτων, καταφέρνει να καλύψει κάθε σημείο! Έτσι, ανάλογα με τις επιλεγμένες ρυθμίσεις, μπορεί να κινηθεί κατά μήκος του τοίχου, προς τυχαία κατεύθυνση, να επιμείνει περνώντας δύο φορές από κάποιο δύσκολο σημείο ή και να σκουπίσει τοπικά περιοχές 2m2!

Πρόγραμμα καθαριότητας!
Αυτή σκούπα ακολουθεί τους ρυθμούς σου! Σου δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις τη λειτουργία της, δίνοντας της την εντολή να κάνει… πέρασμα από τα πατώματα σου μία φορά την εβδομάδα ή και περισσότερες. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις να σου προσφέρει τις υπηρεσίες της μόνο τις καθημερινές ή μόνο τα σαββατοκύριακα.

Έχει διπλό καθήκον!
Μετά το σκούπισμα, η λειτουργία σφουγγαρίσματος θα δώσει extra λάμψη στα πατώματα σου! Περιλαμβάνει δοχείο και πανί σφουγγαρίσματος, για να είναι πλήρως εξοπλισμένη πριν επιδοθεί στην επιπλέον αποστολή που της αναθέτεις!

Διαισθάνεται τους κινδύνους!
Αυτή η σκούπα-ρομπότ περιλαμβάνει 4 ξεχωριστούς αισθητήρες, για να προλαμβάνει τα… ατυχήματα! Ο αισθητήρας του προφυλακτήρα ανιχνεύει τυχόν εμπόδια, ενώ διαθέτει και έναν ειδικά «εκπαιδευμένο» που αντιλαμβάνεται πότε η σκούπα έχει φτάσει πολύ κοντά σε σκάλες, για να αλλάξει την πορεία της. Ο ανιχνευτής σκόνης εντοπίζει τα προβληματικά σημεία, εξασφαλίζοντας στοχευμένα περάσματα. Τέλος, ο αισθητήρας ακριβούς πλοήγησης με υπέρυθρες δίνει εντολή στη σκούπα σου να επιστρέψει στη βάση της, όταν ολοκληρώσει την αποστολή της.

Υπακούει στις διαταγές σου!
Χρησιμοποίησε το τηλεχειριστήριο, για να επιλέξεις το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, χωρίς να σηκωθείς από τον καναπέ! Κι αν βρίσκεσαι μακριά, αυτή η smart σκούπα συνδέεται μέσω WiFi με το κινητό σου, για να της δώσεις εντολές ακόμα κι αν βρίσκεσαι χιλιόμετρα μακριά!

Παίρνει πάντα το σωστό «μονοπάτι»!
Μόλις η σκούπα σου ολοκληρώσει την εργασία της ή παρατηρηθεί μείωση των δυνάμεων της, επιστρέφει στη βάση φόρτισης, όπου και δέχεται boost ενέργειας! Επιπλέον, ο σταθμός τοποθετείται σε τοίχο ή έπιπλο για εξοικονόμηση χώρου. Επιπλέον, η σκούπα σου κινείται με άνεση σε κάθε σημείο, αφού μπορεί να περάσει πάνω από κατώφλι ύψους 1,5cm. Και αν σε περίπτωση μπλοκάρουν οι τροχοί και διακοπεί η πορεία της, απενεργοποιείται αυτόματα για ασφάλεια!

Βρίσκει το δρόμο της επιστροφής!
Μόλις η σκούπα σου ολοκληρώσει την εργασία της ή παρατηρηθεί μείωση των δυνάμεων της, επιστρέφει στη βάση φόρτισης, όπου και δέχεται boost ενέργειας!

Διακοπή… πορείας!
Σε περίπτωση που κάποιο εμπόδιο μπλοκάρει τους τροχούς, η λειτουργία της απενεργοποιείται αυτόματα, για να αποφευχθεί η πρόκληση κάποιας βλάβης.

Σε κρατά ενήμερο!
Η λυχνία της σκούπας σου, σου δίνει πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μια ματιά αρκεί για να ξέρεις πως βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, φόρτισης ή πως έχει ανακτήσει πλήρως τη χαμένη της ενέργεια!

Εξελίξεις σε… απευθείας μετάδοση!
Παρακολούθησε μέσω των ψηφιακών ενδείξεων του τηλεχειριστηρίου την πορεία του service, ρίχνοντας μια ματιά στα προειδοποιητικά μηνύματα που εμφανίζονται.

Εξοικονόμησε χώρο!
Η βάση τοποθετείται στον τοίχο ή σε κάποιο έπιπλο, για να διατηρείς το χώρο τακτοποιημένο, γλυτώνοντας και χώρο!
Robot
Αξεσουάρ Περιλαμβάνεται αντιστατικό ξεσκονόπανο, δεξαμενή νερού, δοχείο σκόνης
Μέγιστος Όγκος Δοχείου Σκόνης 500ml
Τύπος Μπαταρίας NiMH
Χρόνος Λειτουργίας 2 ώρες
Χρόνος Φόρτισης 5 ώρες
Χρώμα Χρυσό
Smart Home
Επίπεδο Θορύβου < 60 dB
Εγγύηση
Διάρκεια Εγγύησης 2 έτη

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με αποστολή μέσω Γενικής Ταχυδρομικής.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που απουσιάζετε, η ΓΕΝΙΚΗ Θα σας επικοινωνήσει τηλεφωνικά και θα κάνει άλλες δύο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες ημέρες, για να παραδώσουν το δέμα σε εσάς, αφήνοντας σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί της.

Μπορείτε πάντα να παραλάβετε στο κοντινότερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής.
Βρείτε το κοντινότερο υποκατάστημα πατώντας εδώ.

Κάντε αναζήτηση του δέματος σας πατώντας εδώ.


Χρόνος παράδοσης

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι:
1-3 εργάσιμες ημέρες εντός της Αθήνας.
1-3 εργάσιμες ημέρες στους Χερσαίους προορισμούς.
1-4 εργάσιμες ημέρες στους Νησιώτικους προορισμούς.
1-5 εργάσιμες ημέρες στις Δυσπρόσιτες περιοχές όπως χαρακτηρίζονται από την Γενική Ταχυδρομική.

Εφόσον ο προορισμός του δέματος χαρακτηρίζεται από την Γενική Ταχυδρομική ως Δυσπρόσιτος Προορισμός υπάρχει επιπλέον χρέωση χρέωση 2.00 Ευρώ. 

Χρόνος προετοιμασίας για αποστολή Προϊόντων
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε απόθεμα θεωρούνται άμεσα διαθέσιμα για αποστολή.

Οι παραγγελίες που θα δεχόμαστε έως τις 10:00 π.μ. Δευτέρα - Παρασκευή, θα αποστέλλονται την ίδια μέρα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Έξοδα αποστολής 
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Αγοραστή.

Το κόστος είναι 3.00 Ευρώ για εξόφληση με Κατάθεση, Πιστωτική/Χρεωστική, PayPal, Viva Wallet ανεξαρτήτως της ποσότητας των Προϊόντων. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές στις οποίες υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.00 Ευρώ.

Επιπλέον 2.00 Ευρώ για αποστολή με Αντικαταβολή, ανεξαρτήτως της ποσότητας των Προϊόντων ή τον προορισμό.

Οι αποστολές ισχύουν Πανελλαδικά.


Κόστος Μεταφορικών Εξόδων 
Δωρεάν για παραγγελίες αξίας άνω των 80 Ευρώ.

Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3.00 Ευρώ και επιπλέον 2.00 Ευρώ για πληρωμή με αντικαταβολή. Οι τιμές ισχύουν Πανελλαδικά.