Αγόρασε με 4 άτοκες, χωρίς πιστωτική. μάθε περισσότερα
Μενού
Το καλάθι σας

Τρόποι Πληρωμής


 
 
Πληρωμή στο Κατάστημα
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας είτε με μετρητά είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.
 
 
Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα 
Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει αυτόν τον γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του. Η διαδικασία είναι απόλυτα  ασφαλής διότι με την επιλογή αυτή μεταφέρεται αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς. Ο πελάτης ενημερώνεται από την τράπεζα Πειραιώς για την επιτυχή συναλλαγή με τον τρόπο αυτό, μέσω email
 
 
Άτοκες δόσεις με 
Για να πληρώσεις με 4 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική ή δάνειο, επίλεξε finloup στο checkout. Έτσι, μπορείς να σπάσεις το ποσό της αγοράς στα 4, πληρώνοντας την 1η δόση στο checkout και τις υπόλοιπες 3 δόσεις τους επόμενους 3 μήνες (1 δόση/μήνα).
 
Πώς να πληρώσεις με finloup:
1.Επίλεξε πληρωμή με finloup στο checkout.
2.Θα μεταφερθείς αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της finloup, όπου θα συνδεθείς στην τράπεζά σου με τους κωδικούς του e-banking σου.
3.Σε λίγα δευτερόλεπτα θα εγκριθεί το αίτημά σου και θα δεις αναλυτικά το πλάνο δόσεών σου.
4.Στη συνέχεια συμπληρώνεις τα στοιχεία της χρεωστικής σου κάρτας για να ολοκληρώσεις την αγορά σου.
5.Πληρώνεις την 1η δόση επί τόπου και τις υπόλοιπες 3 άτοκες δόσεις τους επόμενους 3 μήνες. Η χρεωστική σου κάρτα θα χρεωθεί αυτόματα για τις επόμενες δόσεις, τις ημερομηνίες που βλέπεις στο πλάνο σου. Δεν χρειάζεται να θυμηθείς να κάνεις εσύ κάποια πληρωμή.
Εάν έχεις περισσότερες απορίες ή χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια, επικοινώνησε με το team@finloup.com.
 
 
Viva Wallet
Εξοφλείτε την παραγγελία σας με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, Electron Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover, American Express) στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας.
 
Για την διασφάλιση της συναλλαγής και την απόλυτη εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται από την Viva Wallet (Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ), ένα Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος.
 
Κατά την πληρωμή με Κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva Wallet όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Μετά την επιτυχημένη συναλλαγή επιστρέφετε στο iFuture.gr, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.
 
 
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 
 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN:GR0901710120006012151185444
Αντιγραφή
 
 
 
ΕΘΝΙΚΗ
IBAN: GR8701101570000015700739970
Αντιγραφή
 
 
 
ALPHA BANK
IBAN: GR8201401190119002002025222
Αντιγραφή
 

 
EUROBANK
IBAN: GR4002600340000710201277119
Αντιγραφή
 

 
Όνομα δικαιούχου: IFUTURE TECHNOLOGY O.E
Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην αιτιολογία της κατάθεσης.
 
Έπειτα θα πρέπει να μας αποστείλετε μέσω e-mail στο epayments@ifuture.gr, την επιβεβαίωση της κατάθεσης με τον αριθμό της παραγγελίας σας.
 
Τυχόν έξοδα εμβάσματος από την τράπεζα, επιβαρύνουν τον αγοραστή. Ο χρόνος επιβεβαίωσης της κατάθεσης ανέρχεται στις τρεις εργάσιμες μέρες από την αποστολή της παραγγελίας. Έπειτα από αυτές, εάν δεν υπάρχει επιβεβαίωση η παραγγελία θα ακυρώνεται.
 
 
Αντικαταβολή 
Ο Αγοραστής μπορεί να διαλέξει τον τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή για δική του διευκόλυνση. Στην περίπτωση αυτή, υπάρχει επιπλέον μια μικρή επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής στο ποσό των 2.00 Ευρώ και ισχύει για όλη την Ελλάδα.
 
Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή μπορεί να εφαρμοστεί για παραγγελίες έως 80 Ευρώ. Πάνω από το ποσό αυτό δεν γίνεται δεκτή.
 
 
Κόστος Μεταφορικών Εξόδων 
Δωρεάν για παραγγελίες αξίας άνω των 80 Ευρώ.
 
Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3.00 Ευρώ και επιπλέον 2.00 Ευρώ για πληρωμή με αντικαταβολή. Οι τιμές ισχύουν Πανελλαδικά.
 
 
Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις πέραν της πληρωμής της παραγγελίας;
Όχι. Εμείς πάντα πληρώνουμε όλες τις χρεώσεις για οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής!
 
Δε μας αρέσει να ανησυχείς για επιπλέον χρεώσεις όταν κάνεις τις αγορές σου online. Επομένως, δε χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό στο iFuture.
 
Πληρώνεις μόνο την ακριβή τιμή για το προϊόν και σε ορισμένες περιπτώσεις κάποια επιπλέον έξοδα αποστολής. Ωστόσο, όλα τα κόστη διευκρινίζονται με σαφήνεια όταν κάνεις την παραγγελία σου. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, επιπλέον φόροι ή άλλες επιβαρύνσεις.
 
 
Η πληρωμή μου απέτυχε
Αν η πληρωμή της παραγγελίας σου αποτύχει, ή αν έχεις κάποιο πρόβλημα όσο αφορά την πληρωμή, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
Σημείωσε το ακριβές μήνυμα σφάλματος ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις καθώς και τον τρόπο πληρωμής που προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις. Θα ήταν καλό να κάνεις screenshot όπου θα εμφανίζεται το σφάλμα που αντιμετωπίζεις.
Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας με τις παραπάνω πληροφορίες, και πρόσθεσε όποια άλλη πληροφορία έχεις και μπορεί να έχει σχέση, όπως για παράδειγμα την συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείς.
 
Επικοινώνησε μαζί μας εδώ.
 
 
Τα πάντα σχετικά με την Ασφάλεια Πληρωμών
Η πιο Ασφαλής Online πληρωμή
Όλες οι πληρωμές γίνονται μέσω Τράπεζας Πειραιώς, και είναι κωδικοποιημένες με SSL, ώστε να είναι πλήρως ασφαλείς. Ούτε το iFuture, ούτε κανένας άλλος, δε θα δει τις προσωπικές σου πληροφορίες.
 
Η τράπεζα Πειραιώς είναι βασικό μέλος και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Visa και της MasterCard, και υπόκειται σε ετήσιους οικονομικούς ελέγχους από τη Visa, τη MasterCard και από όλες τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται.
 
Σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς, σε διαβεβαιώνουμε ότι το iFuture.gr είναι μία από τις πιο ασφαλείς τοποθεσίες για να κάνεις τις προσωπικές σου αγορές online.
 
 
SSL Πιστοποιητικό
Διατηρούμε την ιστοσελίδα μας ασφαλή, τόσο όσον αφορά τον διακομιστή όσο και την πλατφόρμα. Κάθε φορά εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες πρακτικές διαδικτυακής ασφάλειας και χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα λογισμικά ασφαλείας.
 
Επιπλέον, όλες μας οι σελίδες έχουν HTTPS σύνδεση χρησιμοποιώντας ασφαλή κρυπτογράφηση 256 bit. Η HTTPS κρυπτογράφηση είναι μια ασφαλής σύνδεση μεταξύ των διακομιστών μας και εσένα του ίδιου για να εξασφαλίσουμε ότι κανένας άλλος δε θα δει τα προσωπικά σου δεδομένα.
 
Μπορείς να ελέγξεις αν μια ιστοσελίδα έχει ασφαλή σύνδεση HTTPS παρατηρώντας το εικονίδιο μιας μικρής κλειδαριάς και το https που είναι γραμμένο στο URL. Συστήνουμε να κάνεις τις αγορές σου μόνο σε ιστοσελίδες με ασφαλή HTTPS σύνδεση για να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια.
 
 
Εγγυήσεις του iFuture
Δε θα δούμε ΠΟΤΕ τις προσωπικές πληροφορίες που χρησιμοποιείς κατά την πληρωμή, όπως τις λεπτομέρειες της πιστωτικής σου κάρτας.
Νοιαζόμαστε για την ασφάλεια των προσωπικών σου δεδομένων, σεβόμαστε πλήρως το απόρρητό τους, και σε διαβεβαιώνουμε ότι ΔΕΝ θα τις μοιραστούμε με τρίτους. Διάβασε περισσότερα για τα προσωπικά δεδομένα εδώ Προσωπικά Δεδομένα
 
 
Τι γίνεται αν δεν λάβω ποτέ την παραγγελία μου;
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έλαβες την παραγγελία σου, θα την στείλουμε ξανά, ή θα σου στείλουμε τα χρήματα σου πίσω αν αυτό προτιμάς.
 
Να είσαι σίγουρος ότι ποτέ δε θα πληρώσεις για κάτι που δε θα λάβεις.
 
Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια ή τα προσωπικά σου δεδομένα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου.