Μενού
Το καλάθι σας

Konnwei

Konnwei


Konnwei

Κατασκευαστής: Konnwei Κωδικός: 87126
OBD II διαγνωστικό κωδικών σφαλμάτων και μετρητής θερμοκρασίας, τάσης, ταχύτητας, κατανάλωση κα. τα οποία εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο στην μεγάλη οθόνη HUD (Head Up Display) του ταμπλό. Δείτε σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα του οχήματος, γραφήματα και παραμέτρους απόδοσης, ενώ οδηγείτε.Το προϊό..
44,50€ 54,90€
Κατασκευαστής: Konnwei Κωδικός: 87266
Ψηφιακό διαγνωστικό μπαταρίας αυτοκινήτου 12V με κροκοδειλάκια. Καλύπτει τα περισσότερα από τα πρότυπα αξιολόγησης της μπαταρίας όπως: CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE, GB κ.λπ.Χαρακτηριστικά & Λειτουργίες Konnwei KW210:Έλεγχος μπαταριών: μπαταρία μολύβδου οξέος, AGM επίπεδη μπαταρία, A..
35,90€
Κατασκευαστής: Konnwei Κωδικός: 87263
Ακριβής ελεγκτής μπαταρίαςΜπορεί να σας πει εάν η μπαταρία πρέπει να φορτιστεί ανιχνεύοντας την τάση, τη φόρτιση και την εσωτερική αντίσταση της μπαταρίας και να αναλύσει διεξοδικά την κατάσταση υγείας της μπαταρίας. Αυτός ο αναλυτής μπαταριών εκτελεί επίσης δοκιμές συστήματος εκκίνησης και φόρτισης..
63,50€
Κατασκευαστής: Konnwei Κωδικός: 87264
Το Konnwei KW520 είναι κατάλληλο για να ελέγχει την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου.Σας προειδοποιεί όταν η μπαταρία χρειάζεται αλλαγή.Μπορείτε να κάνετε δοκιμή εκκίνησης μπαταρίας, δοκιμή φορτίου, δοκιμή κυματισμού και δοκιμή φόρτισης μπαταρίας.Διαθέτει παρακολούθηση της τάσης σε πραγματικό..
44,90€
Κατασκευαστής: Konnwei Κωδικός: 87260
Ο ελεγκτής μπαταρίας KONNWEI KW710 είναι ο νεότερος ελεγκτής μπαταρίας που αναβαθμίστηκε, προκειμένου να ελέγχει την υγεία της μπαταρίας πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της κατάστασης λειτουργίας του εναλλάκτη. Όχι μόνο υποστηρίζει τη δοκιμή υγείας της μπαταρί..
95,00€
Κατασκευαστής: Konnwei Κωδικός: 65321
Eπαγγελματικό εργαλείο σάρωσης οχημάτων,χρήσιμο για όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων η τους μηχανικούς.Παρακολουθεί την κατάσταση και να επιλύσει τα προβλήματα του κινητήρα γρήγορα και αποτελεσματικά.Σε σύγκριση με άλλα παρόμοια προϊόντα, το διαγνωστικό OBD KW830 έρχεται με πλήρεις λειτουργίες OBDI..
69,90€ 93,20€
Κατασκευαστής: Konnwei Κωδικός: 87265
Σαρωτής Konnwei KW860 OBD2 Εργαλείο διαγνωστικής σάρωσης ανάγνωσης κωδικών αυτοκινήτου με βελτιωμένη ροή δεδομένων ζωντανής ροής και αναβαθμισμένη λειτουργία ελέγχου κατάστασης μπαταρίαςΓιατί να επιλέξετε τον σαρωτή Konnwei KW860 obd2;Λειτουργεί στα περισσότερα οχήματα:1996 και μετά συμπεριλαμβανομέ..
75,90€
Κατασκευαστής: Konnwei Κωδικός: 87267
Γρήγορη ανάγνωση των κωδικών βλάβης (DTC) του οχήματος, διάγνωση της αιτίας και παροχή πληροφοριών για την αντιμετώπιση του προβλήματος.Καθαρίστε τους κωδικούς σφάλματος του οχήματος και απενεργοποιήστε το (CHECK ENGINE).Κατάλληλο για να ελέγχετε αν το όχημα είναι έτοιμο να περάσει τον έλεγχο εκπομπ..
92,50€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)