Μενού
Το καλάθι σας

Huawei Watch Fit Ροζ


Με 11 επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες (τρέξιμο, κολύμπι κ.ά.), 12 animated τύπους γρήγορης άσκησης και υποστήριξη για 85 λειτουργίες προπόνησης έχεις έναν προσωπικό γυμναστή στον… καρπό σου!

Αν ήθελες πάντα ένα προσωπικό trainer για να ενισχύσεις το πρόγραμμα προπόνησης ή για να σε ενθαρρύνει να ξεπεράσεις τα όρια σου, το HUAWEI WATCH FIT θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όρια σου και να ενισχύσεις την φυσική σου κατάσταση!

Το HUAWEI WATCH FIT με την εξαιρετικά ευκρινή οθόνη AMOLED 1,64 ιντσών (456 x 280 pixels) παρέχει 12 είδη γρήγορης προπόνησης με κινούμενα σχέδια (Exercise at Work, Full-Body Stretch, Ab ripper κ.ά.) καθώς και ακριβείς μετρήσεις προπόνησης σε πραγματικό χρόνο για 11 επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες (όπως τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία) και 85 προσαρμόσιμες λειτουργίες προπόνησης!

Και όλα τα παραπάνω καθώς παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τον καρδιακό ρυθμό, τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα, τις θερμίδες και τη διάρκεια της προπόνησης.

Όμως πέρα από ένα πραγματικό εργαλείο προπόνησης, που ενσωματώνει GPS και είναι αδιάβροχο (5ATM), το WATCH FIT είναι και ένα πανέμορφο αξεσουάρ. Άλλωστε υπάρχει δυνατότητα εξατομίκευσης για να ταιριάζει με την καθημερινή σου εμφάνιση.

Οθόνη κόσμημα!

Με την πανέμορφη ορθογώνια οθόνη AMOLED 1,64 ιντσών ανάλυσης 280 x 456 pixels, το HUAWEI WATCH FIT προσφέρει μια εξαιρετικά ευκρινής, ευρεία εμπειρία θέασης. Η ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας καθιστά ευδιάκριτη την οθόνη ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου ενώ τα έξι Always-On watch faces σου δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσεις το προσωπικό σου στυλ και τη διάθεση κάθε μέρα!

 

Ταιριάζει στο στυλ σου

Το μεταλλικό πλαίσιο με το ματ φινίρισμα συνδυάζεται τέλεια με τα πολύχρωμα και μαλακά λουράκια, επιδεικνύοντας μία αισθητικά άψογη και συμπαγή σχεδίαση. Το HUAWEI WATCH FIT προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εμφάνιση για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Προσαρμόζεται στις ανάγκες σου

Όλες οι λειτουργίες που έχουν προτεραιότητα για σένα, τοποθετούνται στο watch face και προσαρμόζονται εύκολα. Τώρα, μπορείς να επιλέξεις όσες λειτουργίες σε ενδιαφέρουν περισσότερο -π.χ. καιρός, καρδιακός ρυθμός, βήματα, διάρκεια ζωής μπαταρίας κ.ά.- και να τις τοποθετήσεις στην κατάλληλη θέση ανάλογα το γούστο και τις συνήθειες σου.

 

Μεγάλη αυτονομία!

Αν και απίστευτα λεπτό και ελαφρύ (μόλις 21 γραμμάρια), το HUAWEI WATCH FIT προσφέρει μεγάλη αυτονομία, και επομένως είναι ιδανικό για να το φοράς όλη μέρα, κάθε μέρα. Χάρη στην διπλή αρχιτεκτονική chipset και τους αλγόριθμους εξοικονόμησης ενέργειας, η αυτονομία μπορεί να αγγίξει τις 10 ημέρες. Μάλιστα, με την προηγμένη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, μόνο 5 λεπτά φόρτισης επαρκούν για μία ολόκληρη ημέρα χρήσης!

 

24ώρη παρακολούθηση!

Χάρη στην τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού HUAWEI TruSeen™ 4.0, το ρολόι παρακολουθεί με ακρίβεια τον καρδιακό ρυθμό σου σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας ακόμα και όταν κοιμάσαι. Αν εντοπίσει ότι ο καρδιακός ρυθμός υπερβαίνει το φυσιολογικό εύρος, θα σε ειδοποιήσει άμεσα! Παράλληλα, η συσκευή ανιχνεύει και τον κορεσμό οξυγόνου! Μόνο με ένα άγγιγμα, και σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, θα εμφανίσει τα δεδομένα ανίχνευσης με ακρίβεια μαζί με μία αναφορά για την υγεία σου!

 

Ο προσωπικός γυμναστής σου!

Η συσκευή παρέχει 12 είδη γρήγορης προπόνησης με κινούμενα σχέδια όπως Exercise at Work, Full-Body Stretch, Ab ripper και περιλαμβάνει 44 τυπικές επιδείξεις κίνησης για να ενισχύσεις την προπόνηση σου! Επίσης προσφέρει ακριβή στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για 11 επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες (όπως τρέξιμο, κολύμπι) καθώς και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες προπόνησης για να απελευθερώσεις τις δυνατότητές σου (π.χ. γιόγκα, HIIT). Παράλληλα, παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο, τις θερμίδες και τη διάρκεια της προπόνησης.

 

Προηγμένες δυνατότητες

Το HUAWEI WATCH FIT είναι σε θέση να αναγνωρίσει τον τύπο προπόνησης και σου υπενθυμίζει να ξεκινήσεις το «tracking». Είτε τρέχεις, είτε κολυμπάς, το HUAWEI WATCH FIT παρακολουθεί και παρέχει ακριβείς μετρήσεις και στοιχεία για την προπόνηση. Μόλις ολοκληρώσεις την προπόνηση σου, μπορείς να δεις λεπτομερή στοιχεία, επαγγελματική ανάλυση καθώς και επιστημονική καθοδήγηση μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health.

 

Κίνητρο, κάθε μέρα!

Το HUAWEI WATCH FIT παρακολουθεί την πρόοδο της φυσικής κατάστασης σου διαρκώς και σου υπενθυμίζει να… σηκώνεσαι από το γραφείο για να κινείσαι. Το ρολόι καταγράφει τον ημερήσιο αριθμό των βημάτων, τις ενεργές ώρες και τις περιόδους δραστηριότητας μέσης ή υψηλής έντασης σε τρεις πολύχρωμους κύκλους, παρέχοντας μία μια αίσθηση ολοκλήρωσης όταν πετυχαίνεις τους στόχους σου.


Ανανέωσε το προσωπικό σου στυλ

Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης για να ταιριάζει με την καθημερινή σου εμφάνιση. Διάλεξε ανάμεσα στα εκατοντάδες watch faces στο Watch Face Store και κάνε το ρολόϊ «δικό σου». Ακόμα καλύτερα, μπορείς να προσαρμόσεις τη δική σου φωτογραφία μέσω του app στο κινητό σου.


Prepare for Special Days

Παρακολούθησε τους κύκλους της εμμήνου ρύσεως και υπολόγισε την ημερομηνία ωορρηξίας. Το HUAWEI WATCH FIT μπορεί να στείλει υπενθυμίσεις σύμφωνα με τα αρχεία και να σε βοηθήσει να προετοιμαστείς για τις ειδικές αυτές ημέρες.


Παρακολούθηση ύπνου

Με βάση τον καρδιακό ρυθμό και την τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0, αυτό το ρολόι είναι σε θέση να καταγράφει την κατάσταση του ύπνου σου με ακρίβεια και να αναλύει την ποιότητα του. Επιπλέον, παρέχει περισσότερες από 200 επιστημονικές συμβουλές για να βελτιώσεις τον ύπνο σου.


Καταπολέμησε το άγχος

Η τεχνολογία HUAWEI TruRelax™ και ο αλγόριθμος παρακολούθησης πίεσης παρακολουθούν αποτελεσματικά τα επίπεδα άγχους για να διαπιστώσουν αν βρίσκεστε σε στιγμή έντασης. Στη συνέχεια θα σου προτείνει να ακολουθήσεις κάποιες ασκήσεις αναπνοής για να απελευθερώσεις το άγχος σου.


Υπενθυμίσεις

Παρέχοντας έγκαιρες υπενθυμίσεις για μηνύματα SMS, εισερχόμενες κλήσεις, συμβάντα ημερολογίου και άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων, το HUAWEI WATCH FIT σε κρατά ενήμερο για όλους, και όλα!


Προσωπικός βοηθός!

Τώρα μπορείς να ελέγχεις αποτελεσματικότερα την αναπαραγωγή μουσικής, να τραβήξεις μια φωτογραφία (απομακρυσμένα) ή να εντοπίσεις το τηλέφωνό σου. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και άλλες λειτουργίες όπως το ξυπνητήρι, το χρονόμετρο, τον φακό κ.ά.

Wearables
GPSΝαι
Διάμετρος κάσας46 mm
Εσωτερική μνήμη αποθήκευσης4GB
ΧρώμαΡοζ
ΣυμβατότηταAndroid, iOS
Παλμοί ΚαρδιάςΝαι
Μέτρηση ΒημάτωνΝαι
ΘερμιδομέτρησηΝαι
BluetoothΝαι
Διαχείριση ΚινητούCaller ID/ Email/ SMS/ Ειδοποίηση Εφαρμογών
ΑνθεκτικότηταWater resist 50m / 5 ATM
Αυτονομία10 ημέρες
Οθόνη1.64" AMOLED, 456x280 pixels
ΕίδοςSmartwatch
Διάρκεια Εγγύησης2 έτη
Βάρος (gr)21 gr

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με αποστολή μέσω ACS Courier.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που απουσιάζετε, η ACS θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά και θα κάνει άλλες δύο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες ημέρες, για να παραδώσουν το δέμα σε εσάς, αφήνοντας σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί της.

Μπορείτε πάντα να παραλάβετε στο κοντινότερο κατάστημα της ACS Courier.
Βρείτε το κοντινότερο υποκατάστημα πατώντας εδώ.

Κάντε αναζήτηση του δέματος σας πατώντας εδώ.


Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
1-3 εργάσιμες ημέρες εντός της Αθήνας.
1-3 εργάσιμες ημέρες στους Χερσαίους προορισμούς.
1-4 εργάσιμες ημέρες στους Νησιώτικους προορισμούς.
1-5 εργάσιμες ημέρες στις Δυσπρόσιτες περιοχές όπως χαρακτηρίζονται από την ACS Courier.


Χρόνος προετοιμασίας για αποστολή Προϊόντων
Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε απόθεμα θεωρούνται διαθέσιμα για αποστολή.

Οι παραγγελίες που θα δεχόμαστε έως τις 10:00 π.μ. Δευτέρα - Παρασκευή, θα αποστέλλονται την ίδια μέρα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.


Έξοδα αποστολής 
Το κόστος είναι 3.00 Ευρώ για εξόφληση με ΚατάθεσηΠιστωτική/ΧρεωστικήPayPal, Viva Wallet ανεξαρτήτως της ποσότητας των Προϊόντων.

Επιπλέον 2.00 Ευρώ για αποστολή με Αντικαταβολή, ανεξαρτήτως της ποσότητας των Προϊόντων ή τον προορισμό.

Οι αποστολές ισχύουν Πανελλαδικά.