Μενού
Το καλάθι σας

Συναισθήματα - Συμπεριφορές

Συναισθήματα - Συμπεριφορές

Συναισθήματα - Συμπεριφορές

Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 991213
Κάποια ψέματα μπορεί να φαίνονται αθώα, όμως πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα. Αυτό συμβαίνει και στην Αννίτα, που συνηθίζει να λέει πολλά ψέματα. Όταν αποφασίσει να είναι ειλικρινής, κανείς δεν θα την πιστέψει...
5,40€ 6,50€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 991211
Μερικές φορές δεν είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε και θέλουμε όλο και περισσότερα. Όταν ο Χάρης αρχίζει να ζητάει συνέχεια καινούρια πράγματα, οι γονείς του αποφασίζουν να του μάθουν ότι μπορεί να διασκεδάζει χωρίς να ξοδεύει...
5,40€ 6,50€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 991212
Αν ενοχλούμε τους άλλους αντί να είμαστε ευγενικοί, δυσκολευόμαστε να κάνουμε φίλους. Ο Νικόλας είναι χαρούμενος που πηγαίνει σχολείο. Αλλά όταν κάποιοι συμμαθητές του, συμπεριφέρονται άσχημα, γονείς και παιδιά αποφασίζουν να βρουν μια λύση...
5,40€ 6,50€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 991210
Οι μεγάλοι μερικές φορές χρησιμοποιούν άσχημες λέξεις. Τι συμβαίνει, όμως, όταν τα παιδιά τις επαναλαμβάνουν; Όταν ο Δημήτρης αρχίζει να μιλάει «άσχημα», η οικογένειά του παίζει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.....
5,85€ 6,50€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990617
Μια χαρούμενη ιστορία για τα παιδιά με μεγάλη φαντασία, που δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν που τελειώνει η φαντασία και ξεκινάει το ψέμα. «Με τη γιαγιά μου κολυμπήσαμε σε μια μεγάλη πισίνα με λεμονάδα, μαζί με μια τεράστια σοκολατένια μπάλα και μια γιγάντια γλυκόριζα. Κι ένας σερβιτόρος μας έδωσε να φά..
9,70€ 11,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990195
Ένα βιβλίο για τα ευαίσθητα παιδιά που τα βοηθάει να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να διαχειριστούν έντονα συναισθήματα που τα στενοχωρούν. Η μικρή Κλειώ συνηθίζει να κάθεται μόνη της στη γωνία της τάξης. Μεγάλα δάκρυα κυλούν στα ροδοκόκκινα μάγουλά της. Σχεδόν κάθε μέρα συμβαίνει κάτι που της προ..
9,70€ 11,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990216
Ένα βιβλίο για την αυτοπεποίθηση των παιδιών. H Ναταλία θέλει να παίζει με τους φίλους της κάθε μέρα. Κάποιες φορές δεν της αρέσει να κάνει πράγματα που οι άλλοι θέλουν. Η Ναταλία φοβάται να πει Όχι για να μη δυσαρεστήσει τους φίλους της και σταματήσουν να κάνουν παρέα μαζί της. Γι' αυτόν τον λόγο π..
9,70€ 11,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990248
Ένα βιβλίο για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών. Ο Νικόλας είναι ένα φυσιολογικό παιδί. Νομίζει όμως ότι ενώ όλοι οι φίλοι του διαπρέπουν κάπου, εκείνος δεν είναι καλός σε τίποτα. Γιατί δεν μπορεί και ο Νικόλας να είναι ξεχωριστός σε κάτι; Ευτυχώς που η δασκάλα του σκέφτηκε ένα έξυπνο σχέ..
9,70€ 11,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990386
Ένα βιβλίο για τα παιδιά που δεν μπορούν να ελέγξουν τον θυμό τους. Ο Βίκτωρας είναι ένα μικρό αγόρι που χάνει πολύ εύκολα την υπομονή του. Όταν θυμώνει, αισθάνεται πως το κεφάλι του γεμίζει με μικρά θυμωμένα ανθρωπάκια. Αυτό είναι το μυστικό του. Θέλει όμως να νικήσει τον θυμό του. Θα τα καταφέρει;..
9,70€ 11,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990616
Μια αστεία ιστορία για τα παιδιά που αρνούνται να εμπλουτίσουν με φρούτα και λαχανικά την καθημερινή διατροφή τους. Η Εύα θέλει να δείχνει σκληρή, αλλά μερικές φορές είναι τρυφερή και ευαίσθητη σαν μια μικρή πριγκίπισσα. Το αγαπημένο φαγητό της είναι τα ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα. Δεν τρώει καθόλου ..
9,70€ 11,99€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)