Μενού
Το καλάθι σας

Παραμύθια

Παραμύθια

Παραμύθια

Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 991126
 Σε ένα χωριό ζούσαν η Γκέρντα και ο Κάι, δύο πολύ αγαπημένοι φίλοι. Μια μέρα, όμως, καθώς έπαιζαν, ένα κομμάτι από γυαλί μπήκε στο μάτι του αγοριού. Ήταν το θραύσμα από έναν μαγικό καθρέφτη, που ό,τι καλό καθρεφτιζόταν σε αυτόν το εξαφάνιζε. Ο Κάι έγινε διαφορετικός και κακότροπος. Και, όταν ε..
3,60€ 3,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 991127
Κάθε χρόνο ο Φριτς και η Κλάρα ανυπομονούσαν να ανοίξουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους, ειδικά εκείνα που τους έφερνε ο νονός της κοπέλας. Αυτήν τη χρονιά, το δώρο της ήταν μία παράξενη ξύλινη μαριονέτα, με λεπτά πόδια και μεγάλο κεφάλι, ντυμένη με ρούχα στρατιωτικά. Ήταν ένας καρυοθραύστης. Όμως, ..
3,60€ 3,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 991128
Ο Χανς και η Γκρέτελ, δύο αδέλφια που ζούσαν φτωχικά με τη μητέρα και τον άρρωστο πατέρα τους, ήθελαν πολύ να κερδίσουν τον μεγάλο διαγωνισμό πατινάζ με έπαθλο δύο ζευγάρια ασημένια πατίνια, καθώς τα δικά τους ήταν ξύλινα και γλιστρούσαν με δυσκολία. Τα δύο παιδιά όμως είχαν να αντιμετωπίσουν πολλά ..
3,60€ 3,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 991129
Ήταν κάποτε μια καλή γριούλα που αποφάσισε να φτιάξει ένα μπισκοτένιο ανθρωπάκι. Για μάτια τού έβαλε σταφίδες και για κουμπιά βατόμουρα. Όταν, όμως, άνοιξε το πορτάκι του φούρνου, για να το βγάλει, εκείνο ζωντάνεψε και άρχισε να τρέχει, προσπαθώντας να το σκάσει. Η γριούλα, καθώς και κάποια ζώα που ..
3,60€ 3,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990363
Ένα βιβλίο που μας διδάσκει να μην υποτιμάμε κανέναν Τα καταφέρνουν πάντα και μόνο οι μεγάλοι και δυνατοί; Φυσικά και όχι! Ο τζίτζικας ξεγελάει την αλεπού, το ποντίκι σώζει ένα λιοντάρι, το σκυλάκι γλιτώνει από τον λύκο. Αρκεί, λοιπόν, οι μικροί να είναι τόσο έξυπνοι και πονηροί όσο οι ήρωες στους μ..
4,50€ 5,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990364
Ένα βιβλίο που μας βοηθάει να καταλάβουμε τις συνέπειες της απληστίας Όποιος θέλει περισσότερα τα αποκτάει κιόλας; Σε καμία περίπτωση! Συνήθως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα! Αυτό συνέβη στο άπληστο λιοντάρι, στον τεμπέλη γάιδαρο και στους άλλους χαρακτήρες των μύθων του Αισώπου που παρουσι..
4,50€ 5,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990365
Ένα βιβλίο που μας δείχνει πόσο μεγάλο ελάττωμα είναι η ματαιοδοξία Είναι σωστό να πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τους άλλους και συνέχεια να κομπάζουμε; Φυσικά και δεν είναι! Διαβάστε τι έπαθε ο άνεμος που προκάλεσε τον ήλιο σε μονομαχία, ο ματαιόδοξος λαγός που κορόιδευε τη χελώνα και οι άλλ..
4,50€ 5,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990366
Ένα βιβλίο που μας μαθαίνει πως όλες οι πράξεις έχουν τις αντίστοιχες συνέπειες Τελικά, όσοι χρησιμοποιούν την πονηριά και τα ψέματα βγαίνουν κερδισμένοι; Εννοείται πως όχι! Όμως, όσοι παθαίνουν, πρέπει να μαθαίνουν από τα λάθη τους. Αυτό συνέβη στον ψεύτη βοσκό, στο ματαιόδοξο ελάφι, στη λαίμαργη α..
4,50€ 5,99€
Μεγάλα Παραμύθια Νο8 - Ο Καρυοθραύστης
-10 % Μη διαθέσιμο
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990214
  Είναι παραμονή Χριστουγέννων και ο νονός της Κλάρας της χαρίζει το πιο όμορφο δώρο. Έναν ξύλινο στρατιώτη, έναν καρυοθραύστη. Εκείνη νιώθει αμέσως ότι αυτό το στρατιωτάκι με το ωραίο πρόσωπο είναι ξεχωριστό. Και πραγματικά, έρχεται η ώρα για τον Καρυοθραύτη να της αποκαλύψει ποια είναι η πραγματικ..
6,21€ 6,90€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 991219
Η ζωή είναι γεμάτη με τρυφερές ιστορίες. Με «γλυκές στιγμές», που την κάνουν μοναδική, ανεκτίμητη... και μαγική. Τα παιδιά μπορεί να κάνουν όλων των ειδών τις σκανδαλιές και τ α πιο απίθανα πράγματα. Όμως, τίποτα δεν είναι κακό, όταν έχει γίνει με αγάπη. Μια ζωγραφιά στον φρεσκοβαμμένο τοίχο, μια αν..
9,81€ 10,90€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990522
Μια φορά κι έναν καιρό... ένα κομματάκι γυαλιού από έναν μαγικό καθρέφτη μπήκε στο μάτι του Κάι και τον άλλαξε. Άρχισε να φέρεται άσχημα ακόμα και στην αγαπημένη του φίλη, την Γκέρντα. Όταν  εμφανίστηκε μπροστά του η Βασίλισσα του Χιονιού, τον μάγεψε και τον πήρε μαζί της στο παγωμένο παλάτι της. Τό..
9,81€ 10,90€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 991000
Ιστορίες διαχρονικές, πολύ διασκεδαστικές αλλά ταυτόχρονα διδακτικές! Το βιβλίο περιλαμβάνει τις παρακάτω ιστορίες: • Οι δυο φίλοι και η αρκούδα • Ο λαγός και η χελώνα • Το βοσκόπουλο που έλεγε ψέματα • Ο γάιδαρος και το τομάρι του λιονταριού • Ο άπληστος σκύλος • Η μαϊμού και η αλεπού • Το παγώνι κ..
11,60€ 14,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 990123
Βιβλίο με κρυμμένες εικόνες που ξεπροβάλλουν μέσα από τις σελίδες τουΜια φορά κι έναν καιρό... ένα κομματάκι γυαλιού από έναν μαγικό καθρέφτη μπήκε στο μάτι του Κάι και τον άλλαξε. Άρχισε να φέρεται άσχημα ακόμα και στην αγαπημένη του φίλη, την Γκέρντα. Όταν  εμφανίστηκε μπροστά του η Βασίλι..
11,69€ 12,99€
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)