Μενού
Το καλάθι σας

Κόμικ

Κόμικ

Κόμικ

Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 56436
Το σχολείο αρχίζει ξανά και ο μπαμπάς του Τοτό τον έβαλε να υποσχεθεί πως αυτήν τη χρονιά θα είναι και φρόνιμος και καλός μαθητής! Όμως, η δασκάλα του φέτος είναι η πιο αυστηρή από όλες. Τουλάχιστον, θα είναι στην ίδια τάξη με τη Μιμή. Και με τον Μάριο και με τον Φίλιππο και με τον Γιώργο... Πώς θα ..
5,38€ 5,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 56439
Ο Τοτός πίστευε ότι το Σαββατοκύριακο θα ήταν υπέροχο, όμως… καταστροφή! Η αδερφή του κόλλησε ιλαρά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τοτός κατέληξε να περνάει τις διακοπές του στο σπίτι της γιαγιάς Κικής στην εξοχή. Τι να κάνει ένα αγόρι στην ηλικία του στην απομακρυσμένη από όλα και δίχως καν κινηματ..
5,38€ 5,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 56438
Είναι Παρασκευή και ο Τοτός είναι χαρούμενος, γιατί αυτό σημαίνει δύο ολόκληρες ημέρες χωρίς σχολείο! Και τι καλύτερο από το να τις περάσει στην πισίνα με τους φίλους του, αλλά και την όμορφη Αγάπη, με το γλυκό χαμόγελο και τα λαμπερά μαλλιά. Υπάρχει, όμως, ένα μικρό εμπόδιο: ο παππούς Μίμης που λέε..
5,38€ 5,99€
Κατασκευαστής: Χάρτινη Πόλη Κωδικός: 56437
Ο Τοτός αγαπάει τόσο πολύ τα ζώα. Τα γέρικα, τα νεαρά, τα μικρά και τα μεγάλα. Ένα σκυλάκι θα ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνον, αν ο μπαμπάς του δεν ήταν τόσο ξεροκέφαλος. Θα χρειαστεί να καταστρώσει το καλύτερο σχέδιο για να καταφέρει να τον πείσει. Αρκεί μόνο να μη ζητήσει… καλούς βαθμούς!..
5,38€ 5,99€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)